l'Espai

Escola de dansa

 

Espai d'Arts es traslladà a l'edifici actual l'any 2007. Amb un superfície de 500 m2 compta amb 3 aules per la práctica de la dansa amb terra amortidor de fusta especial per la pràctica de la dansa per assegurar una combinació perfecta d'elasticitat, salt i estabilitat.

 

Com a centre d'informació cultural podeu informar-vos sobre la programació de les principals sales, disposar de descomptes per a espectacles. També hi trobareu revistes especialitzades de dansa i teatre. Periodicament i com a part fonamental per la formació de l'alumne, s'organitzen sortides culturals amb descomptes per a espectacles.

 

Ens agrada que els alumnes investiguin, creïn, experimentin, per això comptem amb un Laboratori Artístic per a estudiants de dansa i teatre

 

Paralelament a l'escola, el centre també és l'espai de creació i assaig de la Cia. la Mandarina, companyia de dansa per a públic familiar creada al 2003

Botiga de roba, sabates i complements de dansa

 

Distribuidors autoritzats de la prestigiosa marca Freed of London

Companyia de dansa

Cia la Mandarina s'especialitza en espectacles de dansateatre per a tots els públics.

 

La base del treball és el llenguatge teatral i la dansa des d'una perspectiva contemporània, una acurada selecció musical i la plasticitat estètica.

L'objectiu pedagògic de la companyia és fomentar la cultura i promoure el gust per les arts escèniques; aprofitar la màgia del teatre com a recurs educatiu i com a mitjà per descobrir les inquietuds artístiques dels nens i les nenes.

Escola de dansa autoritzada

Contacte

 

Espai d'Arts Dansa

C. Tarragona

08700 Igualada

www.dansaigualada.cat

Telèfon

93 803 5713

email

espaidarts@espaidarts.com

a8074021@xtec.cat

 

 

Mostra'm dansa 2018

Cartell del Festival de dansa 2018. Treball de l'alumne Francesc Roca dels estudis de gràfica publicitària de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps. Les fotografies son de la Laura Orejuela i la Teresa Beltran, alumnes del monogràfic de fotografia guiat per Aureli Sendra. I la ballarina Berta Búrria de Espai d'Arts, escola de dansa.

Cartell Mostra de Dansa 2017
Cartell Mostra de Dansa 2016. Disseny Xavier Gabriel, il.lustrador igualadí
Cartell Mostra de Dansa 2015. Disseny Xavier Mula, il.lustrador igualadí
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Espai d'Arts Dansa C. Tarragona,45 Igualada Tel.: 93 8035713 www.dansaigualada.cat

Llamar

E-mail

Cómo llegar